Retie Rockt

15.06.2019

Retie Rockt - 09 Juni 2018
Festival in Gemeentepark 't Schijf, Hobrugstraat, 2470 Retie

Steak Number Eight

We zullen maar meteen met de deur in huis vallen! Op 10 juni 2017 staat Steak Number Eight op Retie Rockt!

SN8 is ondertussen uitgegroeid tot één van de beste metalbands van ons land. Het bewijs: daverende liveshows, meeslepende songs en spannende gitaren. Een buitenlandse tournee en passages op Graspop Metal Meeting, Ghostfest en Pukkelpop hebben van deze band een strak geoliede machine gemaakt. Hoog tijd dus om ze in eigen land weer aan het werk te zien! Daarom komen ze op 10 juni 2017 Retie Rockt ongetwijfeld weer plat spelen. Wereldklasse!

Retie Krockt!

Elk uur krijgen vier Vlamingen te horen dat ze kanker hebben. Dag en nacht, 7 op 7. Kanker is alomtegenwoordig en raakt ons allemaal. Van ver of van dichtbij. Kom op tegen Kanker strijdt al jaren voor minder kanker, meer genezing en een betere levenskwaliteit voor mensen met kanker, mensen die kanker gehad hebben en hun naasten. Ondertussen is er al heel wat gerealiseerd. Maar er is nog veel te doen. 

Daarom gaat Retie Rockt croques bakken, véél croques. De opbrengst van deze verkoop gaat volledig naar Kom op Tegen Kanker in kader van De Warmste Week van Music For Life. We zetten onze machines aan om 19u en zullen blijven doorbakken tot 01u. Wees allen welkom op 10 december in de foyer van GC Den Dries - Retie!

 

Geocache!

Aan alle geocachers en gelukzoekers: vind de verborgen schat voor 31 mei en maak kans op een gratis ticket voor Retie Rockt! Ergens daarbuiten ligt deze geweldige prijs verstopt...

Onze subtiele aanwijzigingen zullen je de weg wijzen:
- niet in de helderedreef maar in de ...straat
- in een straal van 1km van het festivalterrein

Succes!

Death Alley te gast bij DWDD

Death Alley was vrijdag te gast bij DWDD!

"Vanavond rocken we met Death Alley! In 2015 kwam hun debuutalbum ‘Black Magick Boogieland’ uit en dit jaar stolen ze de show op Noorderslag, wat naar eigen zeggen het best mogelijke begin van 2016 was. En er is veel meer goeds in het vooruitzicht: zo speelt de hardrockband deze zomer op festivals door heel Europa én volgend weekend al op Paaspop. Maar straks eerst bij ons in de studio!"