Retie Rockt

15.06.2019

Retie Rockt - 09 Juni 2018
Festival in Gemeentepark 't Schijf, Hobrugstraat, 2470 Retie

Retie Krockt!

Elk uur krijgen vier Vlamingen te horen dat ze kanker hebben. Dag en nacht, 7 op 7. Kanker is alomtegenwoordig en raakt ons allemaal. Van ver of van dichtbij. Kom op tegen Kanker strijdt al jaren voor minder kanker, meer genezing en een betere levenskwaliteit voor mensen met kanker, mensen die kanker gehad hebben en hun naasten. Ondertussen is er al heel wat gerealiseerd. Maar er is nog veel te doen. 

Daarom gaat Retie Rockt croques bakken, véél croques. De opbrengst van deze verkoop gaat volledig naar Kom op Tegen Kanker in kader van De Warmste Week van Music For Life. We zetten onze machines aan om 19u en zullen blijven doorbakken tot 01u. Wees allen welkom op 10 december in de foyer van GC Den Dries - Retie!