Retie Rockt

15.06.2019

Retie Rockt - 09 Juni 2018
Festival in Gemeentepark 't Schijf, Hobrugstraat, 2470 Retie

Countdown - less than 2 months!

Over minder dan 2 maanden is het zover: Retie Rockt edtie 2019.

We bestaan dit jaar 15 jaar… en het belooft een juweeltje te worden.

Kijk snel op onze Tickets-pagina in welke cafés je nog hard tickets kan kopen

of

klik op onze Tickets-pagina door naar de online voorverkoop.

See you all on the 15th of June!

Long Distance Calling

Ook Duitsland is vertegenwoordigd op Retie Rockt 2017! Laat je verrassen door Long Distance Calling, met hun eclectische mix van rock, metal en pop. Dit vriendelijke viertal verlegt de grenzen van de postrock en brengt zo creatieve én stevige songs met een geweldige eigen sound. Bewijs nodig? Met hun debuutalbum Satellite Bay trekken ze weldra weer door Duitsland en Europa. Op 10 juni houden ze halt op Retie Rockt. Mis het niet!

Brutus

Brutus brengt de pure energie van hardcore, de dynamiek van black metal en straffe post-rock samen tot een geweldige sound. Dit Leuvense trio overdondert én overtuigt de Belgische rockscene en ver daarbuiten. Hun debuutalbum ‘Burst’ is dan ook het bewijs dat de Vlaamse band klaar is om de wereld te veroveren. Maar laten we gewoon beginnen met Retie Rockt op zaterdag 10 juni.

X-State Ride

Klaar voor opzwepende punk rechtstreeks uit Italië? Dan stellen wij voor: X-State Ride! Dit energieke viertal heeft ondertussen al heel Europa én Japan rond getourd, maar in Retie houden ze maar al te graag halt. En nu verwelkomen we deze sympathieke rockers graag op het podium van Retie Rockt op 10 juni 2017. Oh yeah! 

Rude Boys Outta Jail Soundstation

Traditiegetrouw melden de Rude Boys Outta Jail Soundstation zich aan als feestelijke afsluiter van Retie Rockt. Ga met hen dansend de nacht in op een onstuimige mix van rock, dance, punk, hiphop en reggae! Mis dus de fun niet op zaterdag 10 juni 2017 op Retie Rockt!

Birth of Joy

Garagerock, blues, psychedelica,… Niet simpel om Birth of Joy onder één noemer te steken. Het heeft dit Nederlandse trio alvast passages op Pinkpop, Best Kept Secret en Eurosonic opgeleverd. Onthoud vooral  indrukwekkende live-optredens, pure rock ‘n’ roll en een meeslepende sound. Maar kom dat vooral zelf meemaken op zaterdag 10 juni 2017 op Retie Rockt! 

 

 

 

Shirley's Locker

Shirley’s Locker, dat is goeie ouwe rock ‘n’ roll met een frisse en hedendaagse sound. Reken dus op stevige gitaren, bitterzoete vrouwelijke vocals en een ‘less is more’ ritmesectie met oog voor detail. Deze vierkoppige Antwerpse band is daarom een welgekomen gast op Retie Rockt, zaterdag 10 juni 2017. En dat ben jij natuurlijk ook! 

Komatsu

Recht vanuit de Nederlandse rockhoofdstad Eindhoven komen de rockers van Komatsu. Dankzij hun sterke live performances, creatieve songs en een stevige mix van rock, sludge en metal is Komatsu stilaan Europa aan het veroveren. Uitstekende reviews en veel tourdates in Nederland en ver daarbuiten bevestigen dat alleen maar. Wil je deze mothersludgers ook in België aan het werk zien? Koop dan nu je tickets voor Retie Rockt op zaterdag 10 juni!

 

 

Equal Idiots

Ook op het podium van Retie Rockt te zien op zaterdag 10 juni 2017: Equal Idiots!

Verwacht je aan een portie vettige garagepunk en pure energie van deze 2 jongens uit ‘The Kempen’. Sinds hun deelname aan Humo’s Rock Rally in 2016 en het winnen van De Nieuwe Lichting van Studio Brussel krijgen we met ‘Salmon Pink’ weer onvervalste garagerock van eigen bodem te horen op de radio. 

Zin in meer? Één datum, één adres: 10 juni 2017, Retie Rockt!